Pearlysunset

Σχετικά με το Κατάλυμα

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ PEARLY SUNSET

Ένας Παράδεισος με Θέα το Ηλιοβασίλεμα

Καλωσορίσατε στο Pearly Sunset, τον κρυμμένο θησαυρό της Ζακύνθου, όπου οι φιλόξενοι χώροι συναντούν τη μαγευτική θέα στο Ιόνιο πέλαγος. Εμείς στο Pearly Sunset προσφέρουμε περισσότερα από ένα απλό κατάλυμα – προσφέρουμε μια εμπειρία ζωής στον πανέμορφο νησί μας. Με προσοχή στη λεπτομέρεια και αγάπη για τη φιλοξενία, το διαμέρισμά μας σας καλωσορίζει με έναν ζεστό και φιλικό τρόπο. Απολαύστε την πανέμοργη πανοραμική θέα του ηλιοβασιλέματος από τα μπαλκόνια μας και ζήστε τη μαγεία της Ζακύνθου στην πιο ξεχωριστή της μορφή.

Σχετικά με το Κατάλυμα 1
Επικοινωνήστε μαζί μας - Φόρμα
Σχετικά με το Κατάλυμα - Pearlysunset - Ζάκυνθος
Μια σύντομη ιστορία για το κατάλυμα

Το Pearly Sunset βρίσκεται στην καρδιά της Ζακύνθου, με θέα την απέραντη γαλάζια θάλασσα, προσφέροντας στους επισκέπτες μας μια μοναδική εμπειρία διακοπών.

Το κατάλυμα μας διαθέτει έναν ευρύχωρο χώρο 160 τετραγωνικών μέτρων, πλήρως εξοπλισμένο για να καλύψει κάθε ανάγκη σας. Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα σας προσφέρει τη δυνατότητα να ετοιμάσετε τα αγαπημένα σας γεύματα και να απολαύσετε τις στιγμές διασκέδασης με την οικογένεια και τους φίλους σας. Ο κλιματισμός εξασφαλίζει την άνεση σε κάθε εποχή του χρόνου.

Στο Pearly Sunset φιλοξενούμε όχι μόνο εσάς, αλλά και τους τετράποδους φίλους σας, καθώς είμαστε pet-friendly και θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε με τα κατοικίδιά σας.

Εμείς στο Pearly Sunset προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία διαμονής στη Ζάκυνθο, συνδυάζοντας την άνεση και την πολυτέλεια με την αξέχαστη θέα στο Ιόνιο Πέλαγος. Είμαστε εδώ για να κάνουμε τις διακοπές σας μοναδικές και αξέχαστες.

Pet Friendly
Κλιματισμός
Καλωδιακή τηλεόραση
Wifi
Πετσέτες
Μπανιέρα
Πιστολάκι μαλλιών
Σαμπουάν
Καφετιέρα
Μπάρμπεκιου
Πλυντήριο ρούχων
Ψυγείο
Κλείσε
Κλείσε